5. Bölüm: iDevice’lar

5.2. Metinler ve Görevler

eXeLearning’de, içeriği veya temaları (resimler, videolar, multimedya içeriği) sunmak için aşağıdaki araçlara sahip olacaksınız:

• Metin: Normal bir metin düzenleyiciyle çalışma şekline benzer. Yayımlandıktan sonra öğrenciye bir metin okuyormuş gibi sunulur.
  • Metin ve Görev: Evrensel Öğrenme Tasarım (EÖT) ilkelerini izleyerek içerik girmenizi sağlar.
  • Görev: Bir etkinlik veya görev önermek için uygundur. iDevice Text’e benzer, ancak görevin tahmini süresini ve öğrencilerin gruplandırılmasını belirtmenize de olanak tanır.